Meer gerelateerde onderwerpen

Wat wij beloven

  • Uitstekend advies
  • De beste houtsoorten
  • De mooiste trappen
  • Snelle levering
  • Deskundige plaatsing
top

Jongeneel Trapmontage is uw trappenspecialist

 

Als trappenspecialist staan wij voor u klaar

De trappenspecialist Jongeneel Trapmontage is al 30 jaar bezig met het ontwerpen en plaatsen van houten trappen. U kunt bij ons dan ook terecht om uw ideale trap op maat te laten bouwen. Als trappenspecialist komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een reëel kostenplaatje te kunnen geven. Bent u tevreden met het ontwerp dan kunnen wij deze na 3 á 4 weken in 1 dag komen plaatsen.

Helemaal naar eigen wens

U kunt onze specialisten tijdens de afspraak precies vertellen wat voor materialen u wenst, de accessoires die u er bij wilt gebruiken en wat u na oplevering er mee van plan bent zoals schilderen, bekleden of lakken. Met deze informatie kunnen wij u een precieze offerte geven en een duidelijk ontwerp maken. Gaat u hiermee akkoord dan zorgt Jongeneel Trapmontage als trappenspecialist dat de trap gebouwd én correct geplaatst wordt.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wij werken met professionals die precies weten wat er moet gebeuren voor een duurzame, prachtig afgewerkte houten trap. Als trappenspecialist kunnen wij bovendien trapgaten voor u in houten vloeren maken. Heeft u een bestaande houten trap die niet helemaal meer in orde is? Bel dan snel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bel of mail nu

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn te bereiken op het e-mailadres info@jongeneeltrapmontage.nl of het telefoonnummer +31(0)6 - 1554 9120. Ook vindt u een contactformulier op de website.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012