Meer gerelateerde onderwerpen

Wat wij beloven

  • Uitstekend advies
  • De beste houtsoorten
  • De mooiste trappen
  • Snelle levering
  • Deskundige plaatsing
top

Jongeneel Trapmontage is uw trappenspecialist

 

Als trappenspecialist staan wij voor u klaar

De trappenspecialist Jongeneel Trapmontage is al 30 jaar bezig met het ontwerpen en plaatsen van houten trappen. U kunt bij ons dan ook terecht om uw ideale trap op maat te laten bouwen. Als trappenspecialist komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een reëel kostenplaatje te kunnen geven. Bent u tevreden met het ontwerp dan kunnen wij deze na 3 á 4 weken in 1 dag komen plaatsen.

Helemaal naar eigen wens

U kunt onze specialisten tijdens de afspraak precies vertellen wat voor materialen u wenst, de accessoires die u er bij wilt gebruiken en wat u na oplevering er mee van plan bent zoals schilderen, bekleden of lakken. Met deze informatie kunnen wij u een precieze offerte geven en een duidelijk ontwerp maken. Gaat u hiermee akkoord dan zorgt Jongeneel Trapmontage als trappenspecialist dat de trap gebouwd én correct geplaatst wordt.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wij werken met professionals die precies weten wat er moet gebeuren voor een duurzame, prachtig afgewerkte houten trap. Als trappenspecialist kunnen wij bovendien trapgaten voor u in houten vloeren maken. Heeft u een bestaande houten trap die niet helemaal meer in orde is? Deze kunnen wij voor u uitstekend renoveren.

Bel of mail nu

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn te bereiken op het e-mailadres info@jongeneeltrapmontage.nl of het telefoonnummer +31(0)6 - 1554 9120. Ook vindt u een contactformulier op de website.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012