top

De mooiste houten trappen van Gouda

 

Wij installeren uw houten trappen in Gouda

Houten trappen laten bouwen en plaatsen in Gouda is geen probleem voor Jongeneel Trapmontage. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken wij met u de mogelijkheden voor een houten trap die wij na goedkeuring van het ontwerp op maat bouwen. Binnen 3 á 4 weken kunnen wij deze voor u in 1 dagen komen plaatsen. Wij verkopen houten trappen in Gouda zowel aan particulieren als bedrijven.

Uitstekend advies en korte lijnen

U heeft bij Jongeneel Trapmontage altijd te maken met dezelfde mensen. Dit omdat wij voor u van A tot Z kunnen helpen. Houten trappen kunnen wij ontwerpen en plaatsen in Gouda en omgeving. Ook voor renovatie van bestaande trappen en het maken van trapgaten in houten vloeren kunt u bij ons terecht. Wij werken enkel met professionals die zorgen voor een duurzaam resultaat met een prachtige afwerking.

Jarenlang plezier van uw trap

Om te zorgen dat de houten trappen in uw huis of bedrijfspand in Gouda u blijven bevallen, zullen wij aan elke wens voldoen. Tijdens onze vrijblijvende afspraak bespreken wij samen met u de te gebruiken houtsoort, trapaccessoires en naar eventuele extra werkzaamheden. Wilt u graag trapaccessoires die wij niet op voorraad hebben? Dankzij onze langdurige contacten met de groothandel kunnen wij alles voor u regelen.

Maak meteen een afspraak

De medewerkers van Jongeneel Trapmontage staan voor u klaar dus neem direct contact op. Bel naar +31(0)6 - 1554 9120 of mail naar info@jongeneeltrapmontage.nl voor een afspraak. Ook vindt u een contactformulier op de website.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012