Meer gerelateerde onderwerpen

Wat wij beloven

  • Uitstekend advies
  • De beste houtsoorten
  • De mooiste trappen
  • Snelle levering
  • Deskundige plaatsing
top

Laat uw houten trappen in Amsterdam door ons plaatsen

 

Voor de beste kwaliteit houten trappen van Amsterdam

Houten trappen plaatsen in Amsterdam is geen probleem voor Jongeneel Trapmontage. Wij komen met een vrijblijvende afspraak bij u langs om te bespreken hoe wij u kunnen helpen. Met uw wensen maken wij een tekening van de trap. Gaat u akkoord dan komen wij na 3 á 4 weken in 1 dag uw houten trappen in Amsterdam plaatsen. Ook voor renovatie kunt u bij ons terecht.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze diensten en methodes. Naast het ontwerpen en bouwen van uw trap kunnen wij deze ook komen plaatsen. Voor trapaccessoires zoals leuningen, traphekken en balusters bent u bij ons aan het juiste adres.

Van ontwerp tot renovatie

Dankzij onze 30 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen van A tot Z. Met professioneel advies over de mogelijkheden wat betreft u trap en korte lijnen in de communicatie met ons bedrijf kunt u rekenen op een uitstekend resultaat en jarenlang plezier van uw houten trappen in Amsterdam. Ook voor het maken van trapgaten in houten vloeren kan Jongeneel Trapmontage u van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar

U kunt altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Mail of bel daarom naar info@jongeneeltrapmontage.nl of +31(0)6 - 1554 9120. Ook kunt u het contactformulier op onze website gebruiken.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012