top

Jongeneel Trapmontage voor plaatsing en renovatie

 

Laat uw trapmontage door specialisten uitvoeren

Voor een uitstekende trapmontage bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken altijd aan de hand van een vrijblijvende afspraak om een goed beeld te krijgen van uw wensen, woning of bedrijfspand en budget. Zo werken wij samen met u aan een ontwerp voor de bouw van de trap, de daadwerkelijke trapmontage, renovatie van een oude trap of het maken van een trapgat in uw houten vloer.

Service en kwaliteit

Wij werken al 30 jaar met specialisten die u uitstekend kunnen helpen. Niet alleen zijn zij bekend met de daadwerkelijke trapmontage, ook voor onze andere diensten kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Uw wensen staan voorop en wij doen ons best om deze zo goed mogelijk te vertalen in een veilige, duurzame trap.

Alles is mogelijk

Jongeneel Trapmontage helpt u graag met het ontwerpen en plaatsen van uw ideale trap. Een trapgat maken in uw houten vloer is ook geen probleem. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd kunnen wij na 3 á 4 weken in één dag de trap voor u plaatsen. Zo houden wij de overlast tot een minimum beperkt.

Neem contact op voor een afspraak

Wij maken graag een afspraak met u om vrijblijvend te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel daarvoor naar +31(0)6 - 1554 9120 of gebruik het e-mailadres info@jongeneeltrapmontage.nl.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012