top

Wij kunnen uw houten trappen in Zeist plaatsen

 

Laat uw houten trappen in Zeist ontwerpen en installeren

De professionals van Jongeneel Trapmontage staan klaar om u te helpen met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van uw houten trap. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met houten trappen in Zeist en omgeving. Dit merkt u ook terug in de kwaliteit en duurzaamheid van onze trappen. Heeft u houten trappen in Zeist die aan renovatie toe zijn? Ook hiermee kunnen wij u helpen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Jongeneel Trapmontage werkt al 30 jaar met houten trappen. Dit uit zich in de diensten die wij aanbieden maar ook de manier waarop wij u kunnen assisteren. Tijdens onze vrijblijvende afspraak bespreken wij met u de gewenste vorm, gebruikte materialen en eventuele werkzaamheden. Op deze manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Uw ideale trap ontwerpen

Wij gaan altijd met u om de tafel zitten om te bespreken hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Het ontwerpen van uw trap gebeurt volledig met uw input. Ook voor het plaatsen van houten trappen in Zeist komen wij eerst langs om precies aan te kunnen geven wat er zal gaan gebeuren. Een trapgat maken in uw houten vloer kunnen wij ook voor u doen.

Jongeneel Trapmontage staat klaar

Een afspraak kunt u meteen maken als u een e-mail stuurt naar info@jongeneeltrapmontage.nl of belt met +31(0)6 - 1554 9120. Ook vindt u een contactformulier op de Contact pagina.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012