top

Koop prachtige houten trappen in Woerden

 

Uw houten trappen laten plaatsen in Woerden

De mooiste houten trappen uit Woerden koopt u bij Jongeneel Trapmontage. Wij kunnen u helpen met het gehele proces, van het ontwerpen tot het plaatsen van uw houten trap. Ook voor een trapgat maken in een houten vloer kunt u bij ons terecht. Houten trappen plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Woerden doen wij bovendien in 1 dag.

Alles is mogelijk

U kunt bij Jongeneel Trapmontage terecht voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen bij u langs en bespreken samen met u de mogelijkheden en wensen. Ook kijken wij of er extra werkzaamheden nodig zijn waar u van op de hoogte moet zijn. Nadat u het ontwerp van de trap heeft goedgekeurd zullen wij deze bouwen en na 3 á 4 weken kunnen plaatsen.

Ervaren professionals staan voor u klaar

Ons bedrijf heeft al 30 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van houten trappen in Woerden en omgeving. Dit merkt u terug in onze medewerkers. Zij zetten zich volledig in om te zorgen dat u een trap krijgt die volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien zijn onze trappen gemaakt van hoogwaardig materiaal en zult u er jaren plezier van hebben.

Neem direct contact op om een afspraak te maken

U kunt nu een afspraak maken als u belt naar +31(0)6 - 1554 9120 of een e-mail stuurt naar info@jongeneeltrapmontage.nl. Ook kunt u het contactformulier op de Contact pagina invullen.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012