top

Houten trappen plaatsen in Haarlem, Rotterdam en Leiden

Voor een complete verzorging van uw houten trap

Het laten plaatsen van houten trappen doet Jongeneel Trapmontage graag. Wij komen hiervoor bijvoorbeeld naar Rotterdam, Leiden of Haarlem. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, repareren en plaatsen van uw trap. Zo weten wij zeker dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op als u een nieuwe houten trap wilt kopen. Samen met u maken wij een ontwerp en deze na uw goedkeuring verwezenlijken.

Jongeneel Trapmontage levert al jaren houten trappen in Rotterdam, Haarlem en Leiden

Jongeneel Trapmontage zorgt al 30 jaar voor het ontwerpen en plaatsen van houten trappen. Hiervoor zijn wij inzetbaar in bijvoorbeeld Leiden, Rotterdam en Haarlem. Hoogwaardig materiaal, ervaren vakmensen en het in acht houden van uw eigen wensen en eisen staan bij ons voorop. U wordt bovendien altijd geholpen door dezelfde contactpersonen. Wilt u trapaccessoires toevoegen of laten plaatsen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Jongeneel Trapmontage maakt enkel gebruik van de beste houtsoorten, zoals Meranti, Vuren, Essen en Esdoorn.

Bij Jongeneel Trapmontage kunt u terecht voor:

  • het maken van trapgaten in houten plafonds;
  • uitstekende service;
  • het onderhouden van bestaande trappen;
  • trappen op maat gemaakt;
  • het plaatsen en verkopen van nieuwe trappen;
  • passend en kloppend advies.

Onze vakmensen staan voor u klaar

Schakel Jongeneel Trapmontage in wanneer u hulp nodig heeft bij het repareren, plaatsen of ontwerpen van houten trappen. Maak bij ons een afspraak en wij komen bij u langs in Haarlem, Leiden of Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op. Ook beantwoorden wij graag uw vragen.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012