top

Een houten trap kopen bij Jongeneel Trapmontage

Voor een professionele plaatsing van uw nieuwe houten trap

Wilt u een houten trap op maat kopen? Bij Jongeneel Trapmontage helpen wij u graag met het ontwerpen, leveren en installeren van uw nieuwe houten trap. Wij weten zeker dat wij een houten trap voor u te koop hebben die geheel voldoet aan uw wensen. Neem contact met ons op als u een nieuwe houten trap wilt kopen. Samen met u zullen wij een ontwerp maken en deze na uw goedkeuring verwezenlijken.

Houten trappen op maat kopen

Jongeneel Trapmontage zorgt al 30 jaar voor het ontwerpen en verkopen van houten trappen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij het installeren van uw houten trap. Deze zal er precies uitzien zoals u het voor ogen heeft. Hierbij houdt u altijd contact met dezelfde contactpersonen. Voor uw trap kunt u bij Jongeneel Trapmontage altijd terecht. Wilt u trapaccessoires toevoegen of gelijk laten plaatsen bij uw bestaande trap? Ook dit is geen probleem. Wij werken alleen met de beste houtsoorten, zoals Meranti, Vuren, Essen en Esdoorn.

Bij Jongeneel Trapmontage kunt u terecht voor:

  • het onderhouden van bestaande trappen;
  • passend en kloppend advies;
  • het maken van trapgaten in houten plafonds;
  • het plaatsen en verkopen van nieuwe trappen;
  • trappen op maat gemaakt;
  • uitstekende service.

Wij staan voor u klaar

Wacht niet en schakel Jongeneel Trapmontage in als u een houten trap op maat wilt kopen. Wij komen bij u langs om te bespreken waar Jongeneel Trapmontage u mee kan helpen. Neem op verschillende manieren contact met ons op. Ook beantwoorden wij graag uw vragen.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012