top

Het plaatsen van houten trappen in Nijmegen, Arnhem en Amersfoort

Van ontwerp tot plaatsen

Het laten plaatsen van houten trappen doet Jongeneel Trapmontage graag voor u in Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. Wij helpen u graag met het ontwerpen, repareren en plaatsen van uw trap. Wij weten zeker dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op als u een nieuwe houten trap wilt kopen. Samen met u zullen wij een ontwerp maken en deze na uw goedkeuring verwezenlijken.

Wij helpen u graag met uw houten trappen in Arnhem, Nijmegen of Amersfoort

Jongeneel Trapmontage helpt klanten al 30 jaar met het ontwerpen en plaatsen van houten trappen. Hiervoor zijn wij onder andere werkzaam in Nijmegen, Amersfoort en Arnhem. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardig materiaal, ervaren vakmensen en houden rekening met uw eigen wensen en eisen. Bij ons wordt u bovendien altijd geholpen door dezelfde contactpersonen. Wanneer u trapaccessoires wilt toevoegen of laten plaatsen helpen wij u hier graag mee. Jongeneel Trapmontage maakt enkel gebruik van de beste houtsoorten, zoals Meranti, Vuren, Essen en Esdoorn.

Bij Jongeneel Trapmontage kunt u terecht voor:

  • trappen op maat gemaakt;
  • het plaatsen en verkopen van nieuwe trappen;
  • passend en kloppend advies;
  • het maken van trapgaten in houten plafonds;
  • uitstekende service;
  • het onderhouden van bestaande trappen.

Onze vakmensen staan voor u klaar

Schakel Jongeneel Trapmontage in voor het repareren, plaatsen of ontwerpen van houten trappen. Wij komen graag bij u in Nijmegen, Arnhem of Amersfoort langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012