Meer gerelateerde onderwerpen

Wat wij beloven

  • Uitstekend advies
  • De beste houtsoorten
  • De mooiste trappen
  • Snelle levering
  • Deskundige plaatsing
top

Jongeneel Trapmontage plaatst houten trappen in Hilversum

 

Wij ontwerpen uw houten trappen in Hilversum

De mooiste houten trappen van Hilversum laat u ontwerpen, bouwen en plaatsen door Jongeneel Trapmontage. Met 30 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van kwalitatief hoogstaande en duurzame trappen waar u vele jaren plezier van zult hebben. U kunt gelijk een vrijblijvende afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om samen uw wensen wat betreffende uw houten trappen in Hilversum te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

U vindt een compleet overzicht van de diensten en producten van Jongeneel Montage op onze website. Zo ziet u meer uitleg over onze methode. Tijdens onze afspraak bespreken wij uw wensen en geven wij u een offerte van de kosten. Nadat u de bouwtekening heeft geaccepteerd zullen wij na 3 á 4 weken in 1 dag uw nieuwe houten trap in Hilversum komen plaatsen. Als er in uw houten vloer een trapgat voor moet worden gemaakt kunnen wij dit ook gelijk voor u doen.

Ervaren specialisten

De medewerkers van Jongeneel Trapmontage hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van houten trappen in Hilversum en omgeving. Zoekt u trapaccessoires zoals leuningen, traphekken en spijlen? Ook deze kunnen wij voor u leveren.

Wij staan voor u klaar

U kunt direct een vrijblijvende afspraak maken door te bellen naar +31(0)6 - 1554 9120 of een e-mail te sturen naar info@jongeneeltrapmontage.nl. Als u dat liever heeft vul dan het contactformulier op de Contact pagina in.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012