top

Een mooie houten trap is maatwerk

 

Uw houten trap als maatwerk laten plaatsen

Een houten trap van Jongeneel Trapmontage is puur maatwerk. Samen met u gaan wij rond de tafel zitten en bespreken wij uw wensen. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken om uw houten trap als maatwerk te bespreken. Wij verwerken uw ideeën en voorkeuren in een bruikbare tekening en leggen die aan u voor. Accepteert u deze dan komen wij binnen 3 á 4 weken in 1 dag de trap plaatsen!

De mogelijkheden voor uw houten trap

U kunt bij Jongeneel Trapmontage terecht om uw houten trap als maatwerk te laten bouwen en plaatsen. Wij hebben 30 jaar ervaring met houten trappen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het maken van trapgaten in houten vloeren en het leveren en plaatsen van trapaccessoires.

Waarom kiezen voor Jongeneel Trapmontage?

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met het ontwerpen van een houten trap, en dit daarna als maatwerk voor u te bouwen. Hierna kunnen wij deze ook plaatsen. Zo heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersonen en weet u waar u aan toe bent.

Neem direct contact op

Wij staan voor u klaar om een vrijblijvende afspraak te maken en te bespreken hoe wij u kunnen helpen met het maken van uw ideale trap. Bel naar +31(0)6 - 1554 9120, stuur een e-mail naar info@jongeneeltrapmontage.nl of vul het contactformulier in.

Huisstijl, logo en website ontwerp © RV Productions 2012